Det nærmer seg

Våknet til -20 grader i dag og sitter i sofaen med varmeflaske, lue og håndleddsvarmere. Det er sol på andre siden av fjorden og vi har funnet ut at vi kommer til å ha varmende sol i februar neste år på terassen vår! I motsetning til der vi bor nå hvor solen glimrer med sitt fravær til april.

Siden siste oppdatering har vi fjernet taket på huset og det var ikke noe å grue seg til, gikk veldig bra! Vi har også fått bestilt ny septiktank og vi venter nå på at alle nabovarslene på byggingen skal komme inn så byggesøknad blir godkjent! Neste helg (10.mars) blir det brenning av huset og før det skal vi bort en tur for å fjerne den enorme tujaen som står lent opp mot huset og ta ut varmtvannstanken. Brenningen skulle egentlig skje i februar men på grunn av vinterferie ble det utsatt til mars.

Nå i disse kalde dagene drømmer vi om varmekabler på gulvet og sol fra morgen til kveld uten lue innendørs! Vinteren neste år kommer til å være null problem med splitter nytt hus!

Legg igjen en kommentar