Første post 2018

Godt nyttår! Har hatt en upåklagelig jule-og nyttårsfeiring her i bygden med nære og kjære. Virkelig fått lada opp til det nye året, som kommer til å bli det året vi flytter inn i vårt helt egne nye hus!

Før jul fikk vi papirene vi trengte fra kommunen for å sende ut nabovarsler. I.o.m vi skal brenne huset måtte vi sende ut varsel til alle naboer som grenser til tomta vår, i alt 6 personer. Vi fikk to signaturer før jul og de resterende etter nyttår, søknaden er sendt og den kommer til å bli godkjent innen 3 uker, om den blir godkjent. Veldig fin måte å bli kjent med naboene på å levere nabovarsel personlig, virker som en trivelig gjeng!

Når vi kjøpte tomten var vi klare over at den egentlig ikke var oppmålt, så i praksis eier vi kun der huset står. Det hadde jo vært trist å ikke kunne fått vår egen hage så vi har snakka med grunneierne av to deler av tomta som vi ønsker å få inn i vår eiendom. Dette var ikke noe problem, vi får de to jordflekkene som fra gamle dager har tilhørt huset og det uten å gå konkurs. Det blir oppmåling med kommunen så snart vi har fått avtalt tid med alle partene.

Vi har enda ikke fått av taket på huset, dette er noe jeg kjenner jeg gruer meg litt til i.o.m det er snø, minusgrader og vi må opp i 6-7 meters høyde for å gjøre jobben…Men regner med at også dette kommer til å gå bra, så lenge vi kommer i gang!

Ellers har vi fått på plass entreprenør og fått lagt inn bestilling hos han for å få revet den gamle septiktanken som bare er en murbrønn. Septikanlegg fra 194(?) er ikke å foretrekke. Like så greit å bytte det ut når vi uansett skal ha gravemaskin der borte!

Oppdateringer kommer fortløpende og i februar er det jo faktisk duket for brenning!

Legg igjen en kommentar