Oppdatering

Da kommer det en liten oppdatering!

Møte med brannvesenet gikk bra og vi får altså brenne ned huset! Veldig fornøyd med det da vi kommer til å spare en hel del på budsjettet. Vi har ikke fått sendt inn søknad om rivningstillatelse enda da saksbehandleren i kommunen har vært opptatt og dermed ikke fått kommet tilbake til oss med de nødvendige papirene. Men det ordner seg! Det vi må gjøre før brenning er å rive taket på huset så vil det være brannøvelse, så brenning. Datoen for brenning kommer til å bli i februar eller månedsskiftet februar-mars, litt væravhengig og hvor vi er i skjemaet i forhold til å få godkjent søknader o.l. Vi har også vært i kontakt med entreprenør for grunnarbeid og vi kommer til å booke så snart vi har alt på plass med kommunen.

Det er en del å tenke på når man skal rive hus og for ikke å snakke om å bygge nytt! Men vi tenker som så: Vi skal heldigvis bare gjøre dette en gang (kanskje).

Ellers er det jo adventstid og vi har brukt dagen i dag på å pynte huset til jul, henge opp lys ute og fått tak i julenek. Dette blir den siste julen i dette huset men vi gleder oss til det og alt som kommer i 2018!

2 comments

Ryddefeber.blogg.no

Så kjekt å høre at møtet gikk fint og at brannvesenet får en god øvelse. Håper dere får en fin jul, 2018 blir et spennende år 🙂

Takk for det! God jul til deg også! 2018 blir definitivt et spennende år! 😀

Legg igjen en kommentar