Oppbevaring

Hvordan oppstår rot? Mitt rot oppstod i all hovedsak fordi jeg hadde for mye ting. Jeg har ikke mye ting lenger, men i og med vi leier er det en del ting her som ikke er vårt. Vi har veldig lite oppbevaringsplass og ting har en tendens til å havne på plasser der de ikke hører hjemme, et salig sammensurium av ting som hører til huset og ting som er våre. I det nye huset blir det derfor viktig å planlegge både møbler og oppbevaring slik at de tingene vi allerede har, har en plass å bo. Vi har valgt å designe egen skyvedørsgarderobe til soverommet og en til gangen utenfor badet. Garderoben utenfor badet kommer til å huse ting som vaskeutstyr, strykebrett og tørkestativ. Vi har også en bod der vi kommer til å lagre både turutstyret vårt og store vinterklær som ikke får bo på soverommet.

Vi kommer til å ha ganske mye oppbevaring på kjøkkenet, hyllene som går hele vegen opp til taket på kjøkkenet er 60 cm dype, de kommer til å ha plass til en del andre ting som f.eks julepynt og verktøy, ting man bruker innimellom som ikke behøver å ta opp viktigere plass rundt om i huset. Jeg er rimelig sikker på at det ikke vil bli behov for mer oppbevaring enn det som er nevnt ovenfor, noe som gir oss mer plass til å ha de møblene vi ønsker og samtidig utnytte plassen på beste måte!

Hvilke plasser i huset ditt har det en tendens til å hope seg opp?

 

2 comments

Ryddefeber.blogg.no

Kunne ikke vært mer enig; rot kommer av (for mange ting), og for mye oppbevaring gir rom for mer ting 😉

Tilstrekkelig oppbevaringsplass er definitivt viktig, men som kronisk rotekopp må jeg passe på at skuffene ikke utvikler seg til roteskuffer…..etter å ha bodd i et gammelt hus med nærmest ikkeeksisterende skapplass, er det utrolig deilig å bo i en leilighet med nok plass til oppbevaring. Hos meg har det likevel en tendens til å hope seg opp på soverommet og på «roterommet», som er neste rom som skal takles i ryddeprosjektet jeg er i gang med. Planen er at det skal bli gjesterom/kontor der jeg også kan gjøre litt andre ting som å stryke klær og trene litt yoga.

Legg igjen en kommentar