Husmodellen

Jeg tenkte det var på tide å dele hvilken husmodell vi har valgt! Modellen vi har valgt fra Start Microhousing heter C-L og er 66m2. Den har en grunnflate på 49m2 samt en hems på 17m2. Slik er planløsningen:

(Bildet er hentet fra hjemmesiden til Start Microhousing)

Vi ønsker å ha det slik det er uten noen endringer. Det vi skal ha som tillegg er varmekabler på hele første etg og vi har designet en egen garderobe vi skal ha i stedet for den som er standard. Vi gleder oss enormt til vi faktisk kan begynne med noe fysisk arbeid. Vi har nå fått sendt oppgjøret og nøklene er våre i neste uke! (Håper vi). Det som blir arbeid for oss er å fjerne alle ledninger og rør i det gamle huset før det eventuelt skal brennes. Blir det ikke brenning kommer vi til å kontakte entreprenør som får revet det for oss. Vi skal også stå for grunnarbeidet selv og blir det sånn at vi må ha entreprenør for riving, får vi også de til å gjøre grunnarbeid. Dette huset skal stå på pilarer så fotsporet blir lite og det er ikke så kostbart eller tidkrevende grunnarbeid heldigvis. Denne modellen kommer også med platting som ligger rett utenfor stue/kjøkken! Det gledes til solrike morgenen med tekopp på plattingen!

3 comments

Ryddefeber.blogg.no

Ja, det er synd! Håper dere vil poste andre ting i mellomtiden, både planlegging og annet som prosjekt-klær og lignende.
God helg!

Ryddefeber.blogg.no

For noen gode løsninger det var! Synes spesielt kjøkkenet så godt plassert ut. Gleder meg masse til å se det, hehe *ivrig*

Ja tror vi kommer til å bli fornøyde der ja! Er så ivrige selv nå at det er synd det er vinter imellom nå og oppsett! 😀

Legg igjen en kommentar