Arkitektmøte

På fredag hadde vi Skype-møte med arkitekten for Start Microhousing! Det firmaet vi lenge har tenkt bestille hus fra. Grunnen til det er fordi de kan levere små hus til en rimelig penge, er godt planlagte og midt i blinken for slik vi ønsker å ha det. De tingene som gjør Start Microhousing til et bra valg for oss er blant annet at de tar seg av søknadsprosessen, alt av maling og hvitevarer er inkludert og det tar bare 3-4 uker å ferdigstille. Før vi bestemte oss hadde vi mange runder med tegninger og funderinger oss i mellom. Men vi har konkludert med at økonomien og det å gjøre det mest mulig ukomplisert er viktig for oss.

Det som skjer nå er at hun sender oss papirer med kontrakt og all informasjon, deretter starter søkingen hos kommunen. Vi har vært i kontakt med kommunen og fått bekreftet at vi kan søke uten å ha rivningen godkjent. Vi har også fått beskjed om at nøkkelen vil bli overlevert den andre uka i november. Da skal vi ha brannvesen på befaring og de vil få tid gjennom vinteren til å ha øvelser i huset og vi vil få ja eller nei på om det blir mulig å få det brent. Spennende tider framover, krysser fingre og tær for at alt går så knirkefritt som overhodet mulig!

Kommer til å dele et utfyllende innlegg om hvilken modell vi har valgt i et senere innlegg!

2 comments

Ryddefeber.blogg.no

Takk for at dere la igjen en kommentar på bloggen min -da kom jeg jo over deres! Gleder meg masse til å følge med videre. Håper dere skrive og viser bilder fra planleggingen, dette blir et spennende prosjekt.

Ryddefeber

Vi kommer nok til å skrive og dele myyye når vi kommer ordentlig i gang med byggingen! Så koslig at du vil følge med! 🙂

Legg igjen en kommentar