Greenimalists

Hei!
Vi heter Olve og Helene, er respektive 29 og 28 år (snart). Vi møttes i 2009 men ble ikke et par før i 2015. I perioden før 2015 var vi begge litt «lost», O ville bli alt men klarte ikke velge og ble ingenting. Han flyttet hjem til hjembygda og gikk tilbake til plassen han hadde hatt sommerjobb siden han var 18. Det var da en periode med intens filosofering begynte. Drømmen var å kunne leve i pakt med naturen og bygge sitt eget hus med resirkulerte materialer, samt dyrke sin egen mat uten å være gjeldsslave i 60 år. Han var innom alt fra «shack in the woods» til high tech passivhus.

Samtidig som O filosoferte i hjembygda, satt H i Oslo og prøvde å pakke to kolli med klær og ting for å ta med seg til Dublin, Irland. Hun visste ikke hvor lenge hun skulle være borte, utfordringen var stor. Hun skulle ønske det var da hun satt på kofferten for å få den lukka, at hun hadde sin første minimalistiske åpenbaring. Men den gang ei. Selv om hun leide seg en plot i Birkelunden og solgte klær og ting, ble det med: En koffert, en stor bag, en ryggsekk og en stor veske til Dublin. Ett år i Dublin etterfulgt av et år i Stockholm. Da de i 2015 ble samboere skulle de hente Hs eiendeler på lageret. Det var da H åpnet noen av kassene hun skjønte at det som var pakka, det var glemt og unødvendig.

Vi lager denne bloggen fordi vi har kjøpt tomt der vi skal bygge vårt minimalistiske mikrohus. Vi kaller bloggen for Greenimalists eller «Grønnimalister» på Norsk. Dette er en kombinasjon av våre hovedinteresser. Natur, hage og minimalisme. Bloggen kommer til å dreie seg om husbygging og livsstilen vår.

3 comments

Så spennende med en blogg om minimalisme på norsk! Jeg er i det siste blitt mer og mer fascinert av minimalisme, simple living og «decluttering» (er en kronisk rotekopp som prøver å forbedre meg), det er en livsstil som tiltaler meg veldig. Gleder meg til å følge bloggen og prosjektet deres 🙂

Så spennende og positivt med en norsk blogg om minimalisme! Jeg er veldig fascinert av denne livsstilen, og ønsker å leve mer minimalistisk og miljøvennlig. Akkurat nå er jeg i begynnelsen av et større ryddeprosjekt, og jeg ser for meg at det kan være en begynnelse. Det blir spennende å følge dere!

Så koselig at du vil følge oss! 🙂

Legg igjen en kommentar